Programa d’Acreditació de la Competència Professional

L’IES la Vall d’Alba, junt a més de 160 centres de la Comunitat Valenciana, obri un procés permanent per a l’avaluació i l’acreditació de Competències Professionals, a través de l’experiència laboral o vies no formals de formació, a aquelles persones que no tinguen cap títol formatiu.

Aquesta actuació és molt important en un marc europeu en què el 85 % dels llocs de treball exigiran un mínim de qualificacions professionals.

D’inici l’IES la Vall d’Alba compta amb una Comissió Avaluadora i Orientadora per a les competències de la Família Professional “Informàtica i Comunicacions”.

A QUI LI POT INTERESSAR?
A totes aquelles persones que, complint amb uns requisits mínims, han arribat a ser bons professionals, però no tenen una certificació oficial que ho reconega.

COM PUC ACONSEGUIR LA CERTIFICACIÓ OFICIAL?
A partir de la documentació que aportes per la teua trajectòria laboral les teues competències professionals seran reconegudes i rebràs indicacions sobre la formació complementària que necessites per tindre un títol de formació professional o un certificat de professionalitat.

INSCRIU-TE
Accedint a www.ceice.gva.es/web/cualificaciones-profesionales.