Admissió i Matrícula ESO i Batxillerat

Admissió

Tota la informació actualitzada del procés d’admissió i matrícula a la web de conselleria:

https://ceice.gva.es/va/web/admision-alumnado/normativa

NOTES IMPORTANTS:

Missatge dirigit a les famílies que tenen fills/es a 6é de primària a les escoles de Tavernes Blanques, Bonrepós i Almàssera.
Segons la resolució de 25/04/2024 que estableix el calendari i procediment d’admissió, s’especifica que els representants legals dels alumnes dels centres adscrits han de formalitzar la confirmació de plaça escolar en cas que es vulguin matricular el proper curs al centre al qual estan adscrits. Per fer-ho, han d’emplenar l’annex VI d’aquesta resolució i lliurar-lo del 6 al 9 de maig al centre on actualment estan matriculats. Segons la normativa, els alumnes que lliuren la formalització (Annex VI) no podran fer l’admissió ja que incorrerien en duplicació i per això serien penalitzats segons aquesta resolució. Els alumnes que no ho fessin perdrien el dret preferent a matrícula i per això participaran a l’admissió amb la mateixa puntuació que la resta d’alumnes no adscrits.

Comunicat. El Consell Escolar de Tavernes Blanques ha decidit no puntuar cap circumstància específica en l’admissió de l’alumnat.

TRAMITACIÓ TELEMÀTICA D’ADMISSIÓ

telematricula.es

Quadre resum del calendari d’admissió de l’alumnat als ensenyaments d’ESO i Batxillerat – curs 24/25

calendari admissio eso batxillerat

Matrícula

NOVETAT: L’alumnat nou al centre que es matricula en 1r d’ESO, pot consultar una breu descripció de les assignatures optatives disponibles a:

Descripció de les optatives de 1r d’ESO – Curs 23/24

Documentació: Sol·licitud alta en Web família. (Si no l’ha presentada en aquest centre ha de fer-lo encara que fora usuari en un altre centre) http://www.ceice.gva.es/webitaca/docs/webfamilia/sol-licitud_acces_web_familia.pdf