Olimpíada de Geologia

DANIEL NAVARRO MARTÍNEZ, 2n CLASSIFICAT EN L'OLIMPÍADA NACIONAL DE GEOLOGIA, COMPETIRÀ EN LES OLIMPÍADES INTERNACIONALS

El passat 19 de març es va celebrar la dotzena edició de l'Olimpíada de Geologia, organitzada per l'AEPECT (Associació Espanyola per a l'Ensenyament de les Ciències de la Terra), en la seua fase territorial.

El nostre alumne Daniel Navarro Martínez (2n de batxillerat), representant a l'IES Sant Blai, va competir amb estudiants de centres de tota la província, alçant-se amb el primer lloc d'aquesta fase local i classificant-se per a representar a la província d'Alacant, juntament amb els altres dos estudiants de la província que es van classificar en segon i tercer lloc. Per això, rebrà  un premi en metàl·lic per part de la UA.

geologia

El 17 d'abril, es va celebrar l'Olimpíada Nacional en la qual Daniel va tornar a demostrar els seus coneixements i el seu domini de la ciència geològica. Va competir amb els millors estudiants d'Espanya en la matèria i va obtindre un merescudíssim i aclaparador segon lloc.

A més del premi en metàl·lic, rebrà una dotació completa de material per a ús geològic i altres premis més.

A partir d'ara, forma part de l'equip espanyol que ens representarà en l'Olimpíada Internacional, que se celebrarà el 28 d'agost.

Per a poder realitzar una preparació completa, es traslladarà a Madrid en la segona quinzena de juny. Allí, al costat dels seus uns altres tres companys de l'equip nacional, rebrà un curs de formació en la Facultat de Ciències Geològiques que inclourà formació teòrica i pràctica, amb eixides de camp incloses. El seu allotjament, en un Col·legi Major pròxim a la Universitat Complutense, li ha sigut facilitat per la pròpia Universitat.

Agrair també a la seua professora de Geologia, Nuria Sahagún, responsable de la seua formació en la matèria. Per a acabar, destacar que tota la comunitat educativa de l'IES Sant Blai se sent profundament orgullosa d'ell, del seu esforç, del seu estudi i dels seus resultats. Li desitja moltíssima sort i li anima que seguisca la seua ratxa d'èxits  i una carrera professional que s'albira molt prometedora.

El diari INFORMACIÓ s'ha fet eco del seu assoliment. Punxa ací.

blaslogo13