TCA ERASMUS ESCOLAR-SANTANDER

Aquest seminari de contacte al Palau de la Magdalena (Santander) ha fet possible que 21 països -representants escolars, agències nacionals Erasmus i diferents sistemes educatius- hagen gaudit d’un espai d’encontre molt profitós per fer contactes per a futures mobilitats. A més, aquest tipus de encontres són una possibilitat més per aprendre uns d’altres respecte a la millor manera de gestionar i programar les mobilitats d’aprenentatge escolar en Europa i innovar pedagògicament.

La nostra coordinadora Erasmus està molt satisfeta a amb l’organització de l’event i els resultats aconseguits. A hores d’ara, pendents de la resolució de la nostra sol·licitud d’acreditació escolar com a centre Erasmus, ja en tenim diferents escoles i instituts de Finlàndia, Dinamarca, Suecia, Alemania, França i Itàlia per començar a cooperar amb nosaltres. Què vos pareix iniciar per Finlàndia aquest mateix curs? En breu tindreu més notícies. Dir Jaume és dir Erasmus+.