GALA DE L’ESPORT 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣

El passat divendres 24 de novembre una representació del professorat i de l’alumnat de l’IES REI EN JAUME va acudir a la Gala de l’esport on vam rebre de les mans de Mónica Carrió —presentadora de l’acte i representant de la Comissió Permanent d’Esports— un agraïment per la nostra participació en la gala, per a la qual vam preparar un vídeo amb notícies de l’esport alzireny i fotografies del nostre alumnat practicant diferents esports.

Un any més l’IES Rei en Jaume diu NO A LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Gràcies a la Comissió d’Igualtat i Convivència per la preparació de l’acte, a la Coordinació de l’ESO per l’organització, a tot l’alumnat,  tutors i tutores i a tot el professorat que ha col•laborat en aquest acte.

UN XICOTET ACTE PER A UN ALUMNAT MOLT GRAN👏👏

El dimecres 15 de novembre es va celebrar l’acte de reconeixement acadèmic a l’alumnat dels centres educatius d’Alzira que, acadèmicament parlant, durant el curs 22/23 van ser excel·lents. Enhorabona a tot l’alumnat que va pujar a l’escenari i especialment al nostre alumnat, també al que no va poder participar i, per descomptat, la nostra enhorabona també a les famílies. L’educació és cosa de tots… i quina alegria compartir vesprades com aquestes amb vosaltres!

DIÁLOGOS SOBRE LA MASCULINIDAD

Hui l’alumnat de 1r de Batxillerat, FPB i les corresponsals d’Igualtat de El Jaume parla han assistit al taller “Diálogos sobre la masculinidad” que ha tingut lloc a la Casa de la Cultura d’Alzira. Justo Fernández és escriptor i divulgador en masculinitat, addiccions i masclisme masculí, tallerista i activista per la igualtat.
I al llibre Onvres. Reflexiones sobre la masculinitat, ja trata en 1a persona i sense amagar-se temes que han aparegut al magnífic taller organitzat per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alzira.

Lliurament premis concurs escolar ciutat d’Alzira

Ni el vent del dimoni ni aquesta setmana de bruixes i carabasses han pogut amb el lliurament de premis del XXVIII concurs de dibuix escolar que junt a l’Ajuntament d’Alzira patrocina Bromera. El títol d’enguany, “Espais verds d’Alzira” i les nostres obres guanyadores relacionades amb el nostre riu; tradició i noves dones y una felicitació immensa per a les nostres guanyadores: Esther Sancho Lorenzo i Aina Lorente Mora, guanyadores de la categoria d’ESO del 1r i 2n premi respectivament. Enhorabona! I felicitacions també a tots els guanyadors/es i als centres participants.

TERRORÍFIC MÈTODE DE PROJECTES

Coneixes el mètode de projectes? Sabies que la tecnologia resol necessitats o problemes utilitzant aquest mètode?

Els nostre alumnat de 1 ESO ho ha posat en pràctica davant la necessitat d’atemorir al Jaume. Hem seguit totes les fases del mètode de projectes: detecció d’una necessitat, cerca d’informació, solucions possibles, solució triada, disseny, llistat de materials i ferramentes, construcció, avaluació i presentació.
Ací us presentem el terrorífic resultat 💀

851AA2A5-F1F4-4AF4-8AAC-D734E4AABEB5

Reunió inicial tutors-famílies

Podeu consultar, a la graella següent, tota la informació necessària per a poder assistir a la primera reunió informativa d’inici de curs, on es tractaran assumptes d’interés general i planificació, molt importants per al desenvolupament del curs. Esperem comptar amb la vostra assistència!
216BFE19-52BE-402A-A5D3-3B7CFD8C7FDB

Projecte voluntariat Europeu🇪🇺

El Cos Europeu de Solidaritat ofereix una experiència estimulant i enriquidora per als joves que desitgen ajudar, aprendre i créixer. L'IES Rei en Jaume participa en aquest projecte de voluntariat europeu i aquesta setmana hem rebut a Deven, que ha vingut des de Leipzig i estarà aquest curs amb nosaltres.
Benvingut! Welcome! Willkommen!

17E1D5A1-B766-4ACB-8BC9-56681C02C26C