Formació Professional valenciana

Estudis que et garanteixen un bon futur laboral

Tens al teu abast tot un ventall d’opcions formatives, tant de cicles de formació professional com d’ensenyaments esportius, de música i dansa o d’arts plàstiques i disseny. De grau bàsic, mitjà, superior o d’especialització. Cada any l’oferta s’amplia, vols conéixer les àrees de formació? Sí? Aquest és el teu web!

Vine

Tens moltes opcions per accedir als estudis d’FP, vingues d’estudiar o de treballar. Són perfectes per a completar la teua formació quan acabes l’ESO. Són un complement magnífic si el que vols és enriquir la teua formació prèvia. Són excel·lents si estàs plantejant-te estudiar després d’haver estat anys treballant o vols tindre un títol que acredite la teua experiència laboral. Les possibilitats són infinites!

Home

Vies d'accés

Home

Forma’t

Tens al teu abast diverses modalitats per cursar els estudis. Pots formar-te anant a classe o a distància; convalidar estudis previs; i acreditar la teua experiència. Les possibilitats són infinites, entra a l’oferta formativa d’aquest web i tria els estudis que més s’ajusten als teus gustos i necessitats.

Home

Modalitats de formació

Treballa

La Formació Professional t’ajuda a trobar treball, a aprendre idiomes, pots fer pràctiques a l’estranger, anarte’n d’Erasmus o tindre un contracte laboral mentre et formes. Treballaràs sí o sí amb unes bones condicions laborals!

Home

Eixides professionals

Home

Obri la porta al teu futur laboral

Benvingut/a al món d’oportunitats de l’FP valenciana!