Visita l’exposició “MOBILITAT SOSTENIBLE, INCLUSIVA I SEGURA” del 4 al 21 de març 2024

La mobilitat és consubstancial a l’essència humana. Des de sempre ens hem mogut d’ací a allà per multitud de motius. Els avanços tècnics ens van permetre anar més lluny, més ràpid i amb major capacitat de transport. No obstant això aquests avanços van portar associats també importants problemes socioambientals de tota mena: contaminació, ocupació del territori, alteració de la biodiversitat, consum de matèries primeres, accidents i alteracions en la salut humana… Aquesta exposició, realitzada des de la perspectiva de l’educació ambiental, aborda el tema de la mobilitat i el seu impacte sobre el medi ambient i l’ésser humà, amb la intenció de fer possible els canvis necessaris cap a una mobilitat segura, saludable i sostenible.

Horari de dilluns a divendres de 9h a 14h

Dossier Didàctic