Exposicions “LES CLAUS DEL CANVI” i “COM MENGEM, ALIMENTACIÓ I MEDI AMBIENT” al centre fins el 21 de juny

EXPOSICIÓ “LES CLAUS DEL CANVI”

El Centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV) ha elaborat l’exposició “Les Claus del Canvi”, mitjançant la qual es pretén acostar al públic aspectes relacionats amb el consum de la nostra societat actual, afavorir-ne la comprensió i generar processos de reflexió tendents a aconseguir comportaments més respectuosos a tots els nivells.

Consumir amb sentit comú; es tracta de viure senzillament perquè tothom, senzillament, puga viure.

Aquesta exposició està inclosa dins del Projecte d’Aula Verda que es du a terme a l’IES Professor Manuel Broseta i es pot visitar durant els matins des del 24 de maig fins al 21 de juny.

Dossier ExposicióQuadern Activitats

EXPOSICIÓ “COM MENGEM, ALIMENTACIÓ I MEDI AMBIENT”

El consum d’aliments provoca un fort impacte ambiental sobre la salut del nostre planeta. Aquesta exposició, realitzada des de la perspectiva de l’educació ambiental, aborda el tema de l’alimentació i el seu impacte sobre el medi ambient, amb la intenció de fer possible una alimentació suficient, saludable i sostenible.

Aquesta exposició està inclosa dins del Projecte d’Aula Verda que es du a terme a l’IES Professor Manuel Broseta i es pot visitar durant els matins des de l’1 de juny fins al 21 de juny.

Document TècnicDossier Educatiu