ALUMNAT DE 3r I 4t ESO REBEN UNA MENCIÓ LA FINAL AUTONÒMIC «DE VIVA VEU»

Aquest diumenge, 2 de juny, al Teatre Auditori Francisco Chirivella de Catarroja va tindre lloc la final autonòmica de «De Viva Veu» on l’equip del Parra que competia en la categoria d’Oronetes (3r i 4t d’ESO) van rebre una de les cinc mencions que hi havia. Concretament, formaven part d’aquest equip Andrea Martínez, Lucía Oliver i Alba Martínez.

A més, també va participar en aquesta final autonòmica l’alumne Iker Marcilla, que competia en la categoria Passerells (1r i 2n d’ESO). També van assistir com a suplents Laia Marzo (Passerells) i Chantal Oimo, Irene García i Zaida Figueras (Oronetes).

Des d’ací volem aprofitar per a felicitar a tot l’alumnat participant i animem a qui vulga viure l’experiència perquè s’hi apunte en la pròxima convocatòria; ja que la lectura en veu alta és una bona manera de d’aprendre per a la vida dins i fora del centre.

Aquest certamen forma part d’un projecte educatiu, cultural i d’animació a la lectura, basat en accions al voltant del fet de «llegir en veu alta». Amb aquesta proposta es vol potenciar l’hàbit lector i les habilitats personals i comunicatives entre la població. La línia principal d’actuació del projecte és el Certamen anual Escolar de Lectura en Veu Alta. A més, el projecte també proposa una sèrie de cursos, tallers, propostes i recursos per a donar suport a la pràctica de la lectura en veu alta.

Final Autonòmica Viva Veu 2024
Final Autonòmica “De Viva Veu” 2024.
Final Autonòmica “De Viva Veu” 2024.
Final Autonòmica “De Viva Veu” 2024.
Final Autonòmica “De Viva Veu” 2024.