Entrevista a la cadena SER pel Premi Europeu a la Docència Innovadora

L’IES Mestre Ramón Esteve de Catadau ha sigut guardonat per la Comissió Europea en els Premis Europeus a la Docència Innovadora.

Aquests guardons reconeixen el treball dels professors i els seus centres educatius que participen en projectes de cooperació dins del programa Erasmus +.

En concret, els objectius d’aquest guardó són celebrar els èxits dels professors i escoles i donar crèdit al seu treball, identificar i promoure les pràctiques docents i d’aprenentatge més excel·lents, utilitzar el premi com a mitjà d’aprenentatge mutu i destacar el valor del programa Erasmus + per a la col·laboració europea dels professors i la creació de l’Espai Europeu de l’Educació.

Aquesta primera edició ha estat centrada en l’aprenentatge a distància i semipresencial, així com en el Pla d’Acció d’Educació Digital, proposat per la Comissió Europea l’any passat.

En la Finestra Comunitat Valenciana el director del centre, Raúl Jaime Cervera, ha explicat amb emoció, com tot el professorat i els alumnes han rebut el premi i el que suposa per a ells aquest reconeixement.

https://cadenaser.com/emisora/2021/09/16/radio_valencia/1631799770_876490.html

Enllaç al projecte: https://sites.google.com/iesmestreramonesteve.com/designingbridgesthroughsteam/home