JUBILACIÓ DE MERCEDES RODRÍGUEZ

IES LEOPOLDO QUEROL.

El dijous 15 de febrer es va jubilar la nostra estimada companya Mercedes Rodríguez Cros desprès de vint-i-nou anys treballant a l’IES Leopoldo Querol.

Mercedes ha sigut part fonamental de l’engranatge del nostre institut on ha deixat una empremta inesborrable en tots els que hem tingut la sort de treballar amb ella. A l’IES Leopoldo Querol ha sigut directora, vicedirectora, cap d’estudis, mediadora, cap de departament i, per damunt de tot, una gran professora estimada per tothom, companys, companyes i alumnes. A més a més, Mercedes s’ha implicat en programes com el PDC, la codocència, els àmbits… sempre pensant en tot el que és millor per a l’alumnat. I és que l’alumnat ha sigut la seua principal motivació, el que l’ha portat a sentir que l’ensenyamentno és només la seua professió sinó també la seua vocació, la seua passió.

El dia de la seua jubilació Mercedes va rebre un calorós acomiadament de part de l’alumnat i del professorat que li va mostrat durant tot el dia la seua gran i merescudíssima estima.

En unes paraules que ens va dedicar, Mercedes va demanar a totes i tots que gaudim de l’ensenyament, que per a ella és «el més bonic del món», i del Leo, que no oblidarà mai. Nosaltres tampoc t’oblidarem, Mercedes!

Al dia següent, el divendres 16 de febrer, es va celebrar la festa de jubilació de Mercedes amb la presència de la seua família i de moltíssims companys. Va ser un dia preciós, divertit i entranyable al mateix temps, un dia carregat d’emocions, bon humor, i, sobre tot, molta estima.

A hores d’ara, quan Mercedes ja està gaudint dels primers dies de la seua jubilació, totes i tots li desitgem tot el millor per a la nova etapa. Ja la trobem a faltar! Moltíssimes felicitats, Mercedes!