JOCS AL PATI

IES LEOPOLDO QUEROL 18-10-2022

Departaments d’Història i Llatí

Els Seminaris d’Història i Llatí de l’IES Leopoldo Querol tornen a organitzar l’activitat de Jocs al pati. Aquest any s’han inclòs molts més jocs: escacs, dominó, jocs de cartes com el Virus, Uno etc. A més continuarà el joc de cartes Magic the Gathering atès que va tindre molt èxit el curs passat. La data d’inici de l’activitat serà el proper 25 d’octubre i es farà a la Biblioteca del centre a l’hora del pati tots els dimarts i dimecres. És una activitat oberta a tothom on poden participar alumnes i professors per igual i que pretén desenvolupar les competències bàsiques de forma lúdica.

Els professors al càrrec són Natxo Maté i Vicent Martí (Història) i Xavi Marzal (Llatí) i tots tres us convidem a participar d’aquesta activitat que de ben segur farà passar moments molt divertits a menuts i grans.