JUBILACIÓ DE Mª CARMEN REY A L’IES LEOPOLDO QUEROL

IES LEOPOLDO QUEROL 13-10-2022

Comissió organització arxiu

El passat divendres 7 d’octubre va ser l’últim dia de treball de la professora Mª Carmen Rey que comença una merescudíssima jubilació després de tota una vida dedicada a l’ensenyament.

Mª Carmen, originària d’Àvila, va iniciar la seua carrera professional l’any 1990 a Madrid, on va romandre durant quatre cursos. Després va estar a Ayora, Benicarló i Castelló, i finalment, a setembre de 1998 va arribar a l’IES Leopoldo Querol on ha estat vint-i-quatre anys formant part del departament de dibuix.

Al nostre centre, MªCarmen deixa una gran empremta artística: el disseny dels logotips de l’institut, el de l’AMPA, el de la celebració del 50 aniversari, el de Mediació, el de la biblioteca i el del Centre Municipal d’Esports. Tots han estat realitzats pel seu alumnat sota la seua direcció. També hi ha magnífics murals seus als passadissos.

Mª Carmen es va acomiadar del centre oferint un piscolabis. Andreu Branchat, director del centre, li va dedicar unes paraules d’agraïment per la seua tasca i Mª Carmen va rebre uns regals de la part de tots.

Li desitgem molta sort en la nova etapa. Mª Carmen no se’n va. La seua presència romandrà per sempre gràcies a les diverses obres que fan del nostre institut un lloc especial.