PIIE: 3ª sessió – Disminuir el consum d’aliments processats i fomentar hàbits més saludables

El dimarts 16 d’abril els cicles de Formació Professional de les famílies d’Hosteleria i Turisme; Educació Física; i Sanitat  van participar en la tercera sessió de l’el PIIE (Projecte d’Investigació i Innovació Educativa conjunt amb ho centres Historiador Chabás i CIPFP DE .Dénia i l’IES La Mar de Xàbia)” L’art  de viure es diu cuidar-te”.

Els alumnes de primer de Dietètica  van preparar una sessió divulgativa amb la finalitat de disminuir el consum d’aliments processats i fomentar hàbits més saludables. Ens  van comptar curiositats relacionades amb l’alimentació al llarg e les diferents etapes històriques i ens van ajudar a interpretar l’etiquetatge.

Els alumnes del cicle del Cicle Superior de Condicionament Físic van fer una demostració d’uns exercicis musicats, i els alumnes del Cicle Superior de Direcció de Cuina van preparar un berenar saludable i un xocolate amb sèsam.

L’objectiu és transmetre la importància de la cura del nostre cos i del planeta i proporcionar idees de berenars i esmorzars alternatius als processats,  apetibles, atractius i que ens aporten nutrients. Per això es va obsequiar als alumnes amb un potet  reutilitzable  per a poder emmagatzemar i transportar aliments com a  fruita, fruita seca, iogurt o smoothies  alhora que disminuïm el consum de plàstics.

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies