MÉTODO CIENTÍFICO EN LA COCINA

L’alumnat de 2n d’ESO ha realitzat a l’assignatura de Física i Química amb Maite C., un repàs del mètode científic en un laboratori molt especial: la cuina.
Aquesta vegada havien de cuinar una recepta donada per la professora: Dorayakis i gominoles.
Us deixem un exemple dels treballs que segueixen el mètode científic a la seua elaboració.

-o-

El alumnado de 2.º de ESO ha realizado a la asignatura de Física y Química con Maite C., un repaso del método científico en un laboratorio muy especial: la cocina.
Esta vez tenían que cocinar una receta dada por la profesora: *Dorayakis y gominolas.
Os dejamos una muestra de los trabajos que siguen el método científico a su elaboración.

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies