El dia 27 d’octubre celebrem el dia de l’alimentació saludable i sostenible.

Al llarg del mes es van fer treballs que es van exposar en els panells mòbils, en l’hall de l’institut.

En l’activitat, es va llegir un article sobre la importància de l’alimentació en la salut. Posteriorment, es va passar a esmentar els alumnes guanyadors de 2ºBATX que van realitzar articles d’opinió sobre el tema del mes.

GestiónActividades complementariasPlanificación

El primer premi va ser per a Héctor Mora de 2ºBATXCC, el segon premie pera Pablo Triviño de 2ºBATXCC, el tercer premi per a Aroa Elena de 2ºBATXH i com quarta finalista va quedar Mónica Segura de 2ºBATXCC.

En tots ells es llançava una reflexió sobre la necessitat de cuidar la nostra alimentació per a aconseguir tindre una bona salut.

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies