Part de l’alumnat de 4t d’ESO acompanyats per les seues professores Estefanía Hervás i Iraida Natividad realitzaren del 18 al 22 d’abril el seu viatge final de curs i d’etapa a Portugal. 

S’allotjàrem a Setúbal, ciutat costanera de Portugal i cada dia es desplaçàrem per a conéixer algunes ciutats i indrets de Portugal.  

El dia 19 d’abril visitàrem Sintra, realitzant una visita guiada per un dels palaus de la ciutat, la Quinta da Regaleira i visitant la resta de palaus per fora i la ciutat. El dinar d’aquest dia el va subvencionar l’AMPA del nostre institut, a qui li ho agraïm moltíssim. Després anàrem al Cabo da Roca, el punt més occidental del continent europeu, on poguérem gaudir d’un dels entorns naturals més impressionants de les proximitats de Lisboa pels seus imponents penya-segats. Acabàrem el dia visitant Cascais. 

El dia 20 anàrem a Costa da Caparica on realitzàrem una activitat d’iniciació del surf i per la vesprada visitàrem Setúbal. Com cada dia, sopàrem al restaurant Casa da Rosa, on menjàrem molt bo i casolà i ens van cuidar moltíssim. 

L’últim dia, visitàrem els llocs més importants Lisboa, realitzant una visita guiada per la ciutat. Començàrem la visita en el Parc d’Eduard VII on el guia ens va introduir la història de Lisboa, ja que des del mirador hi ha unes vistes impressionants de la ciutat. Després ens desplaçàrem al barri de Belém, on visitàrem la Torre de Belém i el Monestir dels Jerònims. Seguidament visitàrem Rossio, la Sé, el barri de l’Alfama, la plaça del Comerç i finalitzàrem la visita al barri de Chiado, on dinàrem i visitàrem el Museo do Carmo. 

Ha sigut un viatge genial, hem gaudit moltíssim i també hem aprés moltes coses.