Dia de la xiqueta i la dona en la ciència. 

Des del nostre institut ens unim a la celebració d’aquest dia, que es commemora l’11 de febrer, per a lluitar perquè les dones assolim el protagonisme que mereixem en el món de la ciència. 

S’han organitzat diverses activitats, amb l’objectiu de despertar consciències i visibilitzar les aportacions de les dones a la ciència al llarg de la història. 

D’una banda, s’han organitzat diverses xarrades per part de Moisés Herraiz Guijarro (a 3r ESO, 4t ESO i 1r de batxillerat) i per part de la nostra companya Irene Ontiveros (a 1r i 2n d’ESO) per a reflexionar junt a l’alumnat sobre les dificultats que hem tingut i tenim les dones per a poder fer ciència i la importància de conéixer referents femenines. 

D’altra banda, s’ha realitzat una exposició de pósters de dones científiques i també s’ha mostrat a l’alumnat a través d’uns panells informatius la vida de diverses dones de ciència escollides pels departaments d’aquesta branca del nostre centre.  

Des de l’IES ISABEL DE VILLENA apostem per la igualtat i no-discriminació de les joves al costat del seus companys a les aules perquè puguen ser qui elles vulguen.