PARTICIPEM EN LA VALENCIANADA 2023

Vista previa de imagen

Després d’una aturada de dos cursos forçada per la pandèmia, la Valencianada ha tornat a celebrar-se amb força i l’IES Isabel de Villena som un dels instituts que hi hem participat, d’entre una trentena.

L’activitat, organitzada a València per l’associació de professorat valencià “1 entre tants” des de 2016, forma part del Word Mobile City Project, que té com a objectiu promoure les noves tecnologies com a eines educatives i potenciar el treball col·laboratiu entre l’alumnat.

Enguany, els nostres alumnes de 1r de Batxillerat Artísitc i Científic, acompanyats pels professors Vicent Ballester i Mireia Ferrando, han recorregut en petits equips i de manera autònoma alguns llocs emblemàtics de la ciutat de València.

Per a saber com moure’s amb transport públic per la ciutat han hagut d’utilitzar els seus mòbils. També els han utilitzat per cercar informació d’interès sobre història, art i cultura dels llocs que visitaven, ja que havien de respondre algunes preguntes a manera de gimcana.

I, finalment, han emprat els seus telèfons per a compartir amb la resta imatges i informacions de tot allò que anaven aprenent.

Vista previa de imagen

Tot el que han anat compartint, íntegrament en valencià, ha servit per a avaluar l’activitat. Els resultats, en definitiva, han estat molt positius i les seues valoracions, de matrícula d’honor! Ací podeu veure la notícia apareguda a À Punt (https://www.apuntmedia.es/noticies/societat/torna-valencianada-un-tour-guiat-pel-mobil-l-estudiantat-secundaria_1_1592092.html), ací la notícia apareguda al diari Levante-EMV (https://www.levante-emv.com/aula/2023/02/15/valencianada-torna-per-descobrir-l-82977201.html).