FAMÍLIA COMERÇ I MARKETING

A l’IES Honori Garcia, estem compromesos a proporcionar als nostres estudiants les eines necessàries per a triomfar en el món del comerç i el màrqueting. És per això que oferim programes d’estudi d’alta qualitat en aquestes àrees, amb cicles formatius especialment dissenyats per desenvolupar habilitats pràctiques i teòriques.

En el nostre centre, els estudiants aprenen des dels fonaments bàsics del màrqueting fins a les tècniques més avançades de vendes i publicitat. A més, els estudiants tindran l’oportunitat de treballar en projectes pràctics i col·laboratius que els prepararan per al món real del màrqueting i el comerç.

El nostre objectiu és proporcionar als nostres estudiants una educació integral que els permeti destacar en les seves futures carreres. Per això, els nostres programes estan dissenyats per cobrir totes les àrees rellevants, des de l’anàlisi de mercat fins a la gestió de xarxes socials.

Si vols iniciar una carrera en l’emocionant món del comerç i el màrqueting, l’IES Honori Garcia és el lloc perfecte per a tu. Uneix-te a nosaltres i comença el teu camí cap al èxit avui mateix!