AUXILIARS DE CONVERSA CURS 2019/2020

El Programa d’auxiliars de conversa forma part d’un pla dissenyat per estimular l’aprenentatge de llengües i fomentar el plurilingüisme i el coneixement d’altres cultures dins d’una acció integrada al centre.

Hem tingut la sort com a centre educatiu de tindre durant el curs escolar 2019-2020 a Ignacio , el nostre auxiliar de conversa de la República de les Filipines que ha actuat com un ambaixador cultural. Durant aquest curs escolar 2019-2020 Ignacio ens ha ensenyat altres maneres de viure, costums i formes d’entendre el món. La seua participació en el centre IES Gabriel Miró com a parlant nadiu de l’anglés ha estimulat l’aprenentatge d’aquesta llengua a Batxillerat nocturn i a l’FP d’una forma natural i directa.

Donem les gràcies a Ignacio, el nostre auxiliar de conversa, pel seu esforç i bona predisposició. Esperem que haja gaudit molt de l’experiència.

1592152327-0