Vot no presencial CONSELL ESCOLAR

Análisis de texto Valenciano

VOT NO PRESENCIAL

Les famílies podran participar en la votació mitjançant el vot no presencial des del dia 16 enviant el vot a la mesa electoral del centre per correu certificat o lliurant-lo a la Direcció del centre o a la mesa, mitjançant missatger, familiar o mandatari, abans de la realització de l’escrutini, que es realitzarà el proper 23 de novembre, dia de les eleccions .

Per  a garantir el secret del vot, la identitat de la persona votant i evitar possibles duplicitats, s’utilitzarà el sistema de doble sobre:

– El sobre exterior es podrà lliurar a partir del dia 16 a la Direcció del centre que el custodiarà fins al seu lliurament a la mesa electoral, o bé, es dirigirà per correu certificat a la mesa electoral. El dia 23, dia de les eleccions també es podrà lliurar davant la mesa electoral. El lliurament del sobre pot realitzar-lo una altra persona (els vostres fills o filles també) sense necessitat d’autorització.

Aquest sobre contindrà:

Firma manuscrita i coincident amb la firma que apareix en el document d’identificació que aporte.

Fotocòpia del DNI o d’un altre document acreditatiu equivalent.

– Un segon sobre en blanc i tancat on s’haurà inclòs la papereta de vot. La papereta la podeu imprimir i descarregar polsant ACÍ. Els vostres fills o filles poden demanar la papereta en la consergeria i se’ls facilitarà.