Tallers participatius

Bon dia des de la Universitat d’Alacant ens demanen que fem arribar aquest missatge a les famílies:

Bona vesprada,

Des de la Universitat d’Alacant estem realitzant l’anàlisi de les necessitats juvenils en col·laboració amb l’Ajuntament d’Ibi. La fi d’aquest projecte és atendre les necessitats de la població jove iberuda.

Aquest esdeveniment especial és una anomenada a tots els/as joves entre 14 i 30 anys. Si us preocupa l’oci, l’habitatge, l’ocupació, el creixement sostenible, el desenvolupament urbà, la preservació del patrimoni cultural i el foment de la qualitat de vida a Ibi … !aquest taller és per a vosaltres!

Durant la jornada, compartirem experiències, aprendrem i treballarem junts per a trobar solucions innovadores als desafiaments que enfrontem. Aquest taller participatiu és una oportunitat única per a deixar una petjada en el futur de la ciutat. Les vostres idees i aportacions contribuiran directament a la creació de polítiques i projectes que reflectisquen els valors i desitjos de la comunitat iberuda.

La veu de la teua associació és important. Volem escoltar-vos, conéixer les idees dels vostres joves i treballar junts per a modelar el destí de la localitat. En aquest taller participatiu, les diferents associacions tindran l’oportunitat d’expressar les seues visions, preocupacions i propostes per a construir un futur brillant per a la comunitat. La vostra participació és valuosa. !Veniu i sigueu part del canvi!

Us demanem amablement que ho compartiu amb els membres de l’associació interessats, brindant-los la invitació a la nostra activitat i ser així partícips de l’oportunitat que oferim:

https://forms.gle/MHpYczgGAxPBGSuH9

Si desitgeu una participació personalitzada en nom de la vostra associació, som flexibles davant qualsevol proposta de data i lloc específics, per la qual cosa si voleu alguna
reunió en la qual pugueu concedir-nos un temps d’aproximadament 1h i 30min, comunicar-nos-el a l’email juventud.ibi.ua@gmail.com i allí estarem llestos per a realitzar el taller participatiu.

Unir-vos a nosaltres en el taller participatiu per a decidir el futur d’Ibi. Junts, construirem un demà pròsper, inclusiu i ple d’oportunitats per a tots. No us quedeu arrere,
la vostra opinió compta. !Us esperem amb entusiasme!

Dates i hores proposades:
7 Juliol d’11 a 13h en l’Oficina de Turisme.
12 Juliol de 18.30 a 20:30h en Plaça del Centenari del Joguet.

!Una salutació i moltes gràcies per endavant!

Atte.
Iván Gonzálvez Gil.
Col·laborador del projecte.