Matrícules curs 2022/2023 de l’alumnat que canvia de centre i/o etapa educativa

Alumnat de QUALSEVOL INSTITUT que CANVIA DE CENTRE I/O ETAPA EDUCATIVA (ESO, FP Bàsica, Batxillerat i Cicles Formatius), inclòs l’alumnat de l’IES Fra Ignacio Barrachina de 4t ESO i 2n FP Bàsica que desitge cursar 1r de Batxillerat o de Cicle Formatiu de Grau Mitjà en el propi centre, i alumnat de col·legis no adscrits que no hagen confirmat plaça en l’institut al qual es troben adscrits
(sol·licitud d’admissió o prematrícula, després de la qual haurà de fer-se matrícula en el centre on haja obtingut plaça)

Terminis de presentació de sol·licituds
del 19 al 29 de maig (FP Bàsica i Cicles Formatius) 
del 26 de maig al 3 de juny (ESO i Batxillerat)
(calendari complet ací https://portal.edu.gva.es/telematricula/calendari-dadmissio/)

Lloc de presentació de sol·licituds (NOMÉS telemàticament):
https://portal.edu.gva.es/telematricula/inicia-proces-dadmissio/

Normes de procediment
ESO i Batxillerathttps://dogv.gva.es/datos/2022/03/29/pdf/2022_2679.pdf 
FP Bàsica i Cicles Formatiushttps://dogv.gva.es/datos/2022/05/17/pdf/2022_4225.pdf

Consideracions importants:
1a – Alumnat que dubta ara entre fer Batxillerat o Cicle Formatiu. No hi ha cap problema. Es pot sol·licitar ara l’admissió tant en Batxillerat com en Cicles i després renunciar el que no es desitge. Però únicament es podrà presentar una única sol·licitud per a cada nivell (Batxillerat o Cicles Formatius) i en aquesta es relacionaran els centres que es desitgen amb les respectives modalitats de Batxillerat o Cicles per ordre de preferència. 
2a – Alumnat que dubta ara o s’enganya de modalitat de Batxillerat, en el nostre institut concretament entre la modalitat de Ciències i la d’Humanitats. Sí que és un problema. De cap manera es pot sol·licitar ara l’admissió al Batxillerat de Ciències i després demanar el canvi al Batxillerat d’Humanitats o al revés. Per tant, en el moment de la sol·licitud l’alumnat haurà d’assegurar-se bé de la modalitat de Batxillerat que desitja realitzar (Ciències o Humanitats) i també tindre molta cura de triar-la correctament en la sol·licitud.

Informació
Pàgina webhttp://iesfib.es/admision 
Web Famíliahttps://familia2.edu.gva.es/wf-front/myitaca/login_wf?idioma=V
Email03006086.secretaria@edu.gva.es
Telèfon: 966 527 697 

Incidències tècniques
Telèfon: 961 040 504