REDUCCIÓ DE RESIDUS
Seguint la premissa que el millor residu és aquell que no es genera, des de l’inici del projecte s’ha fomenta l’ús d’embolcalls i botelles reutilitzables per part de tota la comunitat educativa.
A més, a través de la transversalitat de l’adquisició d’hàbits d’alimentació saludable, s’intentarà conscienciar a l’alumnat perquè substituïsquen els sucs i begudes ensucrades per fruita natural en els esmorzars, la qual és més saludable i no genera residus difícils de reciclar.
![](https://portal.edu.gva.es/iesenguera/wp-content/uploads/sites/637/2025/01/image-1.png)
![](https://portal.edu.gva.es/iesenguera/wp-content/uploads/sites/637/2025/01/image.png)
![](https://portal.edu.gva.es/iesenguera/wp-content/uploads/sites/637/2025/02/image-1.png)
Este PIIE ha rebut una assignació econòmica por part de la Conselleria competent en matèria d’educació de la Generalitat. Tot el que s’ha publicat en esta pàgina es fa sota una llicència Creative Commons Reconeixement-CompartirIgual 4.0 Internacional. Cas de publicació del projecte o dels recursos educatius generats, així com la de possibles obres derivades, s’ha de fer sota la mateixa llicència, indicar si s’ha fet alguna modificació i enllaçar esta pàgina com a referència del projecte original i de la seua autoria.