Sobirania Alimentària

Aquest projecte, busca promoure la capacitat d’anàlisi crític respecte al nostre sistema alimentari i les seves implicacions en la pobresa alimentària i la mala alimentació. Segueix una guia i temporització que és part del programa Alimentacció i proposa recursos per analitzar l’augment alarmant a escala global de problemes de salut associats a la mala alimentació, producte d’un sistema alimentari industrial basat en productes processats rics en sucre, sal i greixos saturats. Així, l’alimentació quotidiana i la salut són la porta d’entrada per integrar al currículum multitud de dilemes científics i socials del globalitzat món actual, com la convivència d’obesitat i subnutrició en un món en què rebutgem el 30 % dels aliments produïts, els milers de quilòmetres que recorren els nostres aliments contribuint al canvi climàtic, o la baixa renda i valoració de les persones que produeixen els nostres aliments, d’una banda, i de la biodiversitat ecològica i cultural del món agrari i rural, de l’altra.

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies