Canvis a l’assignatura “Projecte interdisciplinari”

Benvolgudes famílies,

La Secció IV de la Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, en el recurs contenciós administratiu núm. 389/2022, ha resolt l’anul·lació de l ‘article 15.7 on s’indica que «Els projectes interdisciplinaris els ha de desenvolupar tot l’alumnat de 1r, 2n i 3r curs.»

D’aquesta manera, el projecte interdisciplinari perd la seua condició de matèria obligatòria i només podrà cursar-se com a matèria optativa en els cursos que els centres decidisquen.

Les conseqüències d’aquesta sentència per a l’alumnat són les següents:

Alumnat de 1r d’ ESO

– El currículum el desenvoluparan a 28 hores setmanals, per la qual cosa dilluns i dimecres sortiran de l’IES a les 13:00h. L’alumnat de transport escolar romandrà al centre fins ales 14:10h. per tornar a casa amb l’autobús.

Alumnat de 2n d’ESO

– El currículum el desenvoluparan a 30 h., per tant sortiran tots els dies a les 14:10h. excepte els usuaris de transport escolar.

Alumnat de 3r d’ ESO

– El currículum el desenvoluparan a 31h. Açò comporta que sortiran tots els dies a les 14:10, excepte dimarts que eixiran a les 15:05.

L’equip directiu us informa d’estos canvis per tal que pugueu organitzar amb temps la conciliació familiar. A més, volem traslladar-vos la indignació pels canvis que es succeeixen a últimes hores i que afecten la nostra feina. També volem assenyalar que som aliens a aquestes decisions i a les que se’n puguen derivar . Si es produeix qualsevol canvi més, us el farem saber.

Torreblanca, 14 de juliol de 2023.

L’equip directiu.