Hemeroteca

Estudio del Tráfico en Valencia. 2021.

 

Cada vez se oye más a menudo que las ciudades se tienen que repensar el modelo de transporte limitando el vehículo privado. Esto nos plantea la duda de cómo se utiliza el coche, qué consecuencias puede tener en cuanto a la distribución de los espacios urbanos, qué implica medioambientalmente, etc. Desde el IES CID en la asignatura de Cultura Científica quisimos buscar respuestas en un trabajo de investigación en las calles de Valencia. Fruto de este trabajo es este vídeo.

 

Vacunació del personal de l’IES Cid. 31 de març de 2021.

Amb motiu de la vacunació del personal que presta serveis a l’IES Cid Campeador, prevista per al proper dimecres 31 de març a les 15 hores, s’informa que eixe dia no s’impartiran les classes corresponents a les dos últimes franges horàries (13:05-15:15). D’esta manera, l’alumnat tornarà dimecres a casa a les 13:05 hores.

 

Gràcies per la vostra atenció,

 

L’equip directiu de l’IES Cid Campeador.

 

_____________________________________________________________________________

Con motivo de la vacunación del personal que presta servicios en el IES Cid Campeador, prevista para el próximo miércoles 31 de marzo a las 15 horas, se informa que ese día no se impartirán las clases correspondientes a las dos últimas franjas horarias (13:05-15:15). De esta manera, el alumnado volverá el miércoles a casa a las 13:05 horas.

 

Gracias por vuestra atención,

 

El equipo directivo del IES Cid Campeador.

 

Vaga estudiantil 8 de març de 2021.

Homenaje a Antonio Machado. Recital «Ligero de equipaje». 2021.

 
El IES Cid Campeador rinde homenaje a Antonio Machado a través de un emocionante recital poético. Gracias al alumnado y a Carmela Alfaro  por acercarnos a la belleza poética desde el espacio de poesía IES CID 3F.
Hoy recordamos el día del 82 aniversario de la muerte del poeta. 
 
 

DecidimVLC. 2021.

Los técnicos del Ayuntamiento han aprobado y valorado las dos propuestas del decidimVLC de nuestros alumnos Alex y Hugo de 2° Bach C. 👏👏👏 Ahora toca votarlas para que se ejecuten.  Ambas afectan al entorno del IES. Consideramos que es importante fomentar la participación ciudadana en los jóvenes y por ello ¡os animamos a darles un clic! 
 
 
 
Además os añadimos otras dos propuestas más que afectan a los alrededores de nuestro instituto, por si fueran de vuestro interés (las dos últimas).
 
 
 
¡¡ Muchas gracias !! 
 

Comando Científicas. 2021.

¡Buenas noticias para el IES CID CAMPEADOR 🎊! El Comando Científicas compuestos por  Almudena, Aitana e Irene de 1° ESO D y Eduardo de 1°ESO A dirigido por Carolina, se ha llevado el premio al mejor guión en el concurso de cortos «De major vull ser com…» que tiene como objetivo reconocer el papel clave de las mujeres en la comunidad científica ¡Qué buena manera de conmemorar el Día Internacional de la Mujer y la Ciencia! 2000€ para el centro y autor@s, destinados a la compra de material tecnológico y educativo 👏👏👏👏.

Participació a Consumópolis 15. 2021.

Filtres de cigarrets. 2020.

Dentro de las actividades sobre residuos que estamos realizando con los alumnos de 1º de Bachiller en la asignatura Cultura Científica, hemos planteado un trabajo en el que debemos recoger muestras que nos permitan comprobar la hipótesis de que entre los fumadores tirar las colillas al suelo es un comportamiento habitual. Esta actividad se complementa con una serie de lecturas y actividesdes realizadas dentro del aula.

Paseo por el Parque del Oeste con alumnos de 1º ESO. 2020.

La carrasca es uno de los árboles que están más presentes en nuestra cultura y me gustaría que mis alumnos la conocieran. En un año como este en el que las actividades extraescolares están limitadas por la situación de crisis sanitaria, ¿cómo no aprovechar que cerca del instituto tenemos un parque en el que hay varios ejemplares?  Podíamos haber ido en otras fechas pero el otoño nos da la oportunidad de poder recolectar bellotas que podremos plantar en la zona del huerto del instituto. Este paseo lo hemos hecho con los alumnos de 1º ESO y hemos aprovechado para conocer otros árboles de los ecosistemas mediterráneos como son el olivo, el alcornoque, el palmito, el ciprés, el pino, etc.

 

 

AVÍS: el pròxim divendres 24/07/2020 es produïran fallades a les línies telefòniques per manteniment de la xarxa d’Internet del centre. Disculpeu les molèsties. Gràcies per la vostra col·laboració.

 
             AVISO: el próximo viernes 24/07/2020 se producirán fallos en las líneas telefónicas por mantenimiento de la red de Internet del centro. Disculpad las molestias. Gracias por vuestra colaboración.
 
Proves PAU 2020.

Escoles Esportives 2020 -2021.

 
Una alumna de l’IES Cid guanya el concurs Brokermania.
Elena Fernández De Velasco Martínez, alumna de primer curs de batxillerat, ha guanyat el concurs Brokermania, organitzat per la universitat Florida Universitària. Un concurs que permet comprar i vendre en la borsa de valors, com en la realitat, sobre accions reals i en temps real. La nostra alumna ha sigut la participant, de tot l’alumnat de batxillerat i de cicles formatius, que ha aconseguit major rendibilitat amb les seus inversions en empreses de la borsa espanyola. La nostra enhorabona pel primer premi i per tal gran proesa.

Cal recordar que enguany l’alumnat d’Economia de l’IES Cid ha participat de manera destacada en diversos concursos, als quals s’han obtingut els següents premis i mencions:

– Premi del concurs universitari (Florida) d’inversió «Brokermania»
– Primer premi del concurs de redacció de Fundació Ibercaja «Reporteros en la red»
– Finalista en el concurs universitari (ESIC) de projectes empresarials «Desafío junior empresarial».

 
Calendari fi de curs 2n BAT/ Calendario fin de curso 2º BAC
Fase II a l’IES Cid. 2020.
(Clica el botó corresponent per accedir a més informació)
INFORMACIÓ SOBRE EL FUNCIONAMENT DE L’IES CID CAMPEADOR AMB MOTIU DE LA FASE II DE LA DESESCALADA.

 

Exposició «Memoria de la Retirada». 2020.

 

El 2019 s’han complit 80 anys d’un fet històric que ha marcat la vida social, política i cultural del nostre país: la derrota i l’exili de centenars de milers de persones.
Aquesta exposició divulgativa presenta una selecció de textos, imatges, llocs i fonts documentals distribuïdes en panells temàtics que a més de centrar-se en la retirada parlen també dels camps de concentració, de l’exili d’ultramar, de la resistència, del llegat cultural o de l’exili interior. Amb ella volem reflectir l’ample ventall de circumstàncies que acompanyaren aquest terrible esdeveniment.

L’objectiu és que el coneixement sobre l’exili ens ajude a analitzar les seues causes i a aprendre de la lluita d’aquells que hagueren de fugir a l’altra banda de la ratlla o patir un opressiu exili interior.

 

L’Exposició estarà oberta a l’EIS del 20 al 26 de febrer.

 

(Clica la imatge per veure fotografies)

 

Festival de Música a Nou Centre. 2020.

 

(Clica la imatge per a més informació)

 

Una mascota per a Patraix. 2020.

 

UN GRUP D’ALUMNES DE 2n D’ESO OBTENEN UN ACCÉSIT AL CONCURS DE DISSENY DE LA MASCOTA DE PATRAIX.

Els alumnes Víctor Senent, Max Ruiz, Mario Pérez, Laura Marqués i Nerea Martín, de 2n d’ESO A, han obtés el premi d’accésit en el seu tram d’edat (entre 11 i 14 anys) al concurs de Disseny de la Mascota de Patraix, convocat per l’Associació Veïnal de Patraix.

El concurs es va plantejar al desembre per elegir una mascota que servisca com a imatge de referència per commemorar el 150 aniversari de l’annexió del barri de Patraix a València.

Com a premi, a banda del diploma acreditatiu nominal per cada alumne, estos han rebut un xec per valor de 50€ en material escolar per al grup.

Felicitats a l’alumnat guardonat i al seu professor de Dibuix, Ángel Ruiz!

 

(Clica la imatge per veure fotos)

 

Dia de la bicicleta. 2018.

 

(Clica la imatge per veure el vídeo)

 

Informació de les assignatures.

 

El professorat informa de cada assignatura accedint a la imatge inferior.

 

Clica la imatge per visualitzar la pàgina «Famílies»

 

 

«Imparable». Dia de la Dóna 2018.

 

 

 

Setmana Cultural. Olimpíada d’Economia. 2017.

Immersos en activitats de Setmana Cultural, el darrer dissabte 8 d’abril, la nostra alumna de segon curs de Batxillerat, Meyvi Herrera, s’ha enfrontat a les proves de l’Olimpíada d’Economia, un concurs de caràcter acadèmic i educatiu, que té l’objectiu fonamental d’incentivar i estimular l’estudi de l’economia i l’empresa entre els estudiants de Batxillerat.

 

 

Setmana Cultural 2017.

 

Per accedir al programa d’activitats, clica la imatge:

 

 

6ª Cursa Solidària «Save the Children». Dia Internacional de l’Esport. 2017.

 

(Departament d’Educació Física)

 

 

Clica la imatge per accedir a l’àlbum de fotos.

 

 Conferencia de Silvestre Vilaplana. 2017.

 

El passat 23 de març, Silvestre Vilaplana visità l’IES Cid Campeador de València. Organitzat pel Departament de Valencià i patrocinat per la Institució de les Lletres Catalanes, l’escriptor alcoià conversà amb els estudiants de 3r d’ESO i de 1r de Batxillerat. Els primers havien llegit Les urpes del diable, on intervé el metge valencià Arnau de Vilanova i els batxillers, Les cendres del cavaller, que narra la vida de Joanot Martorell, l’autor de Tirant lo Blanch.

Fou una trobada ben interessant perquè els alumnes van conèixer personalment l’autor dels llibres que havien llegit durant la segona avaluació i van tenir l’oportunitat de compartir inquietuds, paraules i experiències. La veritat és que fou un veritable plaer rebre en el nostre Centre Silvestre Vilaplana. De segur que repetirem l’experiència en un futur.

 

 

Clica la imatge per visualitzar l’àlbum de fotos.

 

Descobrint les partícules més menudes de la matèria:

Hands on Particle Physics Masterclasses»).

 

Clica la imatge per accedir a la informació de l’activitat.

 

Dia de la Dona 2017 a l’IES Cid.

Cliqueu la imatge per veure l’àlbum de fotos.

Intercanvi amb Stromberg Gimnasium de Vainhinger. 2017.

6 de març de 2017. Aeroport de València. Esperant l’alumnat alemany del Stromberg Gimnasium de Vainhinger (Alemanya), que vénen a retornar-nos la visita que vam fer al desembre de 2016.

Intercanvi amb Boston – Melrose. 2017.

L’alumnat de l’IES «Cid» espera l’arribada dels seus companys i companyes.

 

Obra de teatre en fràncès: «Le malade imaginaire» (Molière). 2017.

El 14 de febrer, com cada any, 1r i 2n de Batxillerat vam anar a veure l’obra de teatre «Le malade imaginaire» (Molière) al Saló d’Actes dels Salesians (València). Encara que l’obra tenia una mica de dificultat, la seua expressivitat ens va ajudar a comprendre l’obra i el francès utilitzat a la representació.

«La Biologia a les teues mans». 2017

Els alumnes de Segon de Batxillerat A fan pràctiques a la Facultat de Ciències Biològiques de la Universitat de València.

Clica al botó roig per veure l’àlbum de fotos.

 

Xarrada-col·loqui d’Álvaro García Hernández. 2017.

Avui, 14 de febrer, s’ha celebrat una interessant i molt divertida sessió sobre el seu llibre «León Kamikaze», per a 2n d’ESO. 2017.

Clica la imatge superior per visualitzar fotos.

 

Visita a una empresa de gestió de camps de pàdel.

Activitat d’orientació, esportiva i empresarial. Departaments d’Economia i Educació Física. Alumnes de 3r B. 2017.

Clica el botó roig per accedir a l’àlbum de fotos.

 

Obra de teatre «Princeses o menjar-se la vida».2017.

Al voltant dels trastorns alimentaris, al teatre Olympia. Departaments de Filosofia i Educació Física. Alumnat de 1r de Batxillerat. 2017.

Clica el botó roig per accedir a l’àlbum de fotos.

 

Segona Trobada del Projecte Erasmus+. 2017.

«Young Europeans Dealing With Product Creation, Design And Marketing».

Clica el botó roig per accedir a més informació.

 

Gaudir la Química. 2017.

Els alumnes de 2n del Batxillerat de Ciències es van desplaçar el dimecres 25 de gener a la facultat de Química per a assistir a una presentació sobre els estudis de grau d’aquesta matèria i les diverses eixides professionals que en té, i per a la realització de diverses pràctiques de laboratori.

Setmana Blanca. 2017.

Ací teniu una fotografia dels nostres alumnes disfrutant de la neu a la Setmana Blanca.

 

Setmana Cultural 2016.

Clica el botó roig per accedir al Programa.

Clica el botó roig per accedir a l’àlbum de fotos.

 

Arboretum 2016.

Clica el botó roig per accedir al video.

 

Acrogimàsia 2016.

Clica el botó roig per accedir a l’àlbum de fotos.

 

Premis Sambori 2016.

Alícia al país de les meravelles, al Premi Sambori 2016, a Espai Rambleta, pels estudiants de l’IES Cid Campeador de València. Enhorabona pel treball ben fet!!

 

 

IES «Cid», Premi Experimenta 2015 de la Universitat de València.

 

 

L’IES Cid Campeador participa en la iniciativa «Hui descansa el cotxe».

L’IES Cid Campeador participa en la iniciativa «Hui descansa el cotxe» per a aules convocada per la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat per a donar a conéixer a tots que el dia 22 de setembre és el Dia Europeu sense cotxes.

 

 

 

Xarrada sobre ciberseguretat.

El proper dia 22 d’octubre, a les 18 hores, es realitzarà a la Sala d’Usos Múltiples del centre una xarrada sobre ciberseguretat adreçada a les famílies de l’alumnat. Esta xarrada estarà a càrrec dels mateixos ponents que impartixen el curs sobre el tema a l’alumnat de 2n d’ESO. Considerem que esta activitat pot resultar de gran interès i utilitat per a l’educació dels vostres fills i filles respecte a la utilització de les TIC i la prevenció de possibles problemes derivats de l’ús de les mateixes.

Esperem la vostra assistència.