Erasmus+ imatges

 Celebració a l’IES «Cid» de la 4ª Trobada del Projecte Erasmus + «Young europeans dealing with product creation, design and marketing». 2017.

Des del passat dilluns dia 20 de novembre, s’està realitzant la trobada de projecte a les instal·lacions del nostre centre, amb la participació de deu professors i professores estrangers i també dels i de les estudiants del centres associats de França, Alemanya, Polònia i Portugal, que en un nombre total de vint, ens han vingut a visitar. Com podeu veure en la imatge adjunta, l’ambient és molt positiu i el treball s’està realitzant amb molt d’èxit, d’acord amb la programació prevista.

 

 

 

Projectes Europeus de l’IES Cid.

 
Projectes Europeus IES Cid from IES Cid València on Vimeo.

Recomanen la visualització del video amb pantalla completa i el so connectat.

 

Segona Trobada Erasmus+. 2016.

Exposició de la 2ª trobada Erasmus+ a Viseu (Portugal) del projecte «Young europeans dealing with product creation, design and marketing» celebrada del 9 al 15 d’octubre de 2016 en la pantalla de plasma de la planta baixa de l’IES «Cid Campeador». Del 28 d’octubre al 4 de novembre.

  

 

Trobades del Projecte Erasmus+ «Young Eropeans dealing with product creation, design and marketing».

Clicant els botons, podeu accedir a diferent informació gràfica:

Àlbum de fotos del Projecte.

Àlbum de fotos de l’alumnat.

 

L’IES «CID CAMPEADOR» de València, participa a la Segona Trobada del Projecte Erasmus+: «Young Europeans Dealing With Product Creation, Design And Marketing». 2017.

 Clica el botó verd per accedir a més informació.

Erasmus+ a Nimes 2016.

 Clica el botó roig per veure l’àlbum de fotos.