Five Days to Dance 2022

Enlace a FOTOS

«Totes les persones som valuoses, importants, úniques i precioses. Per a poder crear una coreografia,necessitem mantindre’ns units i ballar junts, i per a això necessitem respectar-nos, comprendre’ns i aprendre a tolerar-nos mútuament. Només així aconseguirem crear una cosa meravellosa!»

Aquest és el lema del Projecte Five Days To Dance.
Des del curs 2015-16 portem desenvolupant aquest projecte de centre Durant la setmana del 21 al 25 de març, l’alumnat de 4t ESO ha estat assajant,dedicats per complet a la creació i posada en escena d’una coreografía que va representar el divendres 25 de març a les 17h, en el Poliesportiu La Foia.     Amb motiu de la celebració de 75 anys de la declaració dels Drets Humans de les Nacions Unides en l´any 2023, naix el Projecte HUMAN.

El projecte HUMAN és la sinergia entre una obra musical contemporània del compositor Helge Burggrabe, i una coreografia de dansa teatre comunitària de Wilfried van Poppel i Amaya Lubeigt, sobre les necessitats de l’ÉSSER HUMÀ i els Drets Humans que les respecten i les protegeixen. El projecte HUMAN es veu a si mateix com un impuls per a enfortir la idea de pau basada en els drets humans de l’ONU amb música, dansa, reflexió i intercanvi.