SEGONA EDICIÓ DE LA GALA DE LA CIÈNCIA A L’IES CÀRCER. 

El departament de Biologia i Geologia amb el vist i plau del centre celebrarà el dilluns dia 17 de juny de 2024 a les 9:30h fins les 11:00h  LA GALA DE LA CIÈNCIA en la casa de la Cultura de Càrcer. En aquest acte participaran l’alumnat de 2n d’ ESO i 1r de BATX A que, colze a colze, han treballat amb els investigadors/ores de FISABIO, fundació per al Foment de la investigació sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana. A més a més són partners del projecte europeu Mednight, per a l’activitat Researcher’s Back to school.  

L’objectiu principal d’aquest tàndem és conèixer i difondre el treball d’ investigació dels nostres investigadors/res valencians/es mitjançant una sèrie de reptes que ens llancen relacionats amb el seu treball. Com a colofó s’organitza aquesta gala per difondre el que el nostre alumnat ha desprès. 

Aquest any s’han abordat els següents temes: 

  • Microplàstics en les nostres vides i els seues efectes sobre la salut 
  • La resistència dels bacteris als antibiòtics: conseqüències I solucions. 

En aquest acte comptarem amb la presència de Lucia Almagro Rus membre de l’equip de comunicació de Fisabio, els investigadors que han participat i de tot l’alumnat i famílies que vulguen gaudir d’aquest acte (aforament limitat).

Siguen tots i totes molt benvinguts/udes a la segona edició de LA GALA DE LA CIÈNCIA