PRESENTACIÓ OFICIAL DEL PROJECTE ERASMUS PLUS

“CONNECTING HEARTS, INSPIRING MINDS”

L’últim dia de classe abans de les vacances de Nadal, s’ha celebrat al nostre centre un dia especial ple d’activitats lúdiques: tallers, xocolatà, activitats especials… i, com a novetat, enguany, s’ha presentat el projecte Erasmus Plus amb què l’IES Camp de Túria ha segut recentment acreditat.

L’acte ha començat amb l’actuació del grup d’Arts Escèniques qui, presentat per la seva professora Izaskun Linares, ha representat un dança medieval.

La coordinadora del Projecte Erasmus, Lorena Pintos, ha donat informació sobre en què consisteix el projecte: enguany el professorat viatjarà a ciutats europees per a realitzar cursos de formació i, el curs vinent, serà l’alumnat qui viatjarà a l’estranger per a conéixer altres centres de la Unió Europea!. Pròximament es publicarà el barem que es seguirà per a la selecció de l’alumnat en aquesta pàgina web del centre. (Més informació AQUÍ.)

A continuació, la professora Alicia Renales ha fet entrega dels certificats per a l’alumnat que ha participat al CONCURS DE LOGOTIPS que la Comissió d’Internacionalització ha convocat per a seleccionar el logotip que representarà el nostre programa i el nostre centre a tot arreu. En breu es publicarà el disseny guanyador. Recordem que el fil conductor del nostre programa són les emocions i el lema “Connecting hearts, inspiring minds

Durant tota la jornada s’ha informat l’alumnat sobre les possibilitats del projecte Erasmus!! Esperem que tant l’alumnat com el professorat hagen gaudit d’un dia tan especial!.. Estem tots preparats per als nous reptes! FINS AVIAT!!!