CONCURS LOGOTIP ERASMUS +

S’ha organitzat un concurs entre l’alumnat per a dissenyar el logotip identificatiu que representarà el Projecte Erasmus Plus de l’IES Camp de Túria. El lema és “Connecting hearts, inspiring minds” ja que la finalitat del nostre projecte Erasmus és la de contribuir a millorar la gestió emocional i la salut mental de la comunitat educativa, així com internacionalitzar el centre obrint-lo a Europa.

Els dissenys proposats per al concurs han d’entregar-se o bé en Consergeria en un sobre tancat amb un sobre dins amb el nom complet del participant, curs, explicació del logo i un email de contacte per al format en paper; o en format digital a través del correu: a.renalestoboso@edu.gva.es

Es rebran les propostes des del 16 d’octubre a l’11 de desembre de 2023 tots dos inclosos.

El Jurat estarà compost pels Professors del Projecte Erasmus del centre i els professors del Departament de Dibuix.

El Jurat decidirà les propostes que seran admeses i donarà una puntuació d’1 a 10 a cadascun dels logotips, sent el que obtinga major puntuació el LOGO GUANYADOR.

El premi serà: Un estoig amb 80 colors retoladors d’alcohol de doble punta, valorats en 50 euros i un Diploma acreditatiu del Projecte Erasmus.

La decisió del jurat serà notificada via correu electrònic al guanyador i es farà públic en la pàgina web de l’institut i en el tauló d’ERASMUS del centre.

Les bases del concurs es poden consultar ací:

BASES-DEL-CONCURS-DE-LOGOS