Erasmus

Ka122: "Patis Inclusius". Projecte Erasmus concedit en la convocatòria 2021-22, amb la finalitat de dinamitzar els patis de l'institut oferint activitats per a afavorir la interrelació de l'alumnat. Les activitats seran gestionades per l'alumnat voluntari de quart de l'ESO, sota la supervisió del professorat participant en el projecte.
El projecte inclou sis mobilitats del professorat per a la millora de l'idioma i la formació en temes relacionats amb les activitats de pati, i una mobilitat de 6-8 alumnes/as a Croàcia, amb la finalitat de portar les activitats desenvolupades en el nostre centre al centre a l'institut croat.
Ka122 "Espais inclusius i sostenibles". Projecte elaborat pel IES *Campanar, amb l'objectiu, la millora de la gestió dels espais per a afavorir la convivència i la inclusió de tot l'alumnat del centre. Projecte concedit en la convocatòria 21-22, va constar de tres mobilitats de professorat per a la realització de cursos de formació.
Ka220 "LOFI". Projecte gestionat per la Universitat Politècnica de València en col·laboració amb la Universitat de Peruggia, amb la participació d'associacions de València, Països Baixos i Itàlia, i dos instituts, entre ells, el nostre. L'objectiu és treballar sobre el registre oral de la gastronomia local, relacionant-la amb la cultura, tradicions i economia del lloc. Al desembre de 2022, el nostre centre rebrà els materials elaborats pels integrants del projecte, per a treballar sobre ells amb alumnat de tercer de l'ESO en diferents assignatures.
Aquest projecte compta amb una mobilitat de 10 alumnes/as de tercer de l'ESO a Peruggia a la fi de març de 2023.

DIFUSIÓ DE RESULTATS PROJECTE ERASMUS LO-FI

Per MARIA ANA, ALVAREZ MUÑOZ | 21 de març de 2024

Ahir, va tindre lloc en el nostre centre, l’esdeveniment de difusió dels resultats del projecte Erasmus Plus LO-FI, en el qual, hem col·laborat al costat de la Universitat Politècnica durant estos dos últims anys.Agraïm l’assistència als ponents i a tots els participants dels diferents centres educatius que van acudir a l’esdeveniment.

ERASMUS PLUS “LOFI”

Per MARIA ANA, ALVAREZ MUÑOZ | 4 de març de 2024

La nostra companya Clara, ha viatjat a Leeuwarden, ciutat Holandesa, per a realitzar l’última trobada entre els membres del projecte LOFI que arriba a la fi.Aquest projecte, ha suposat una col·laboració entre l’IES Campanar, la Universitat Politècnica i associacions culturals de València, Holanda i Itàlia, per a crear materials dirigits a l’alumnat de secundària sobre … Llegir més

CONCURS RUBIK

Per MARIA ANA, ALVAREZ MUÑOZ | 20 de febrer de 2024

Ahir va tindre lloc el concurs de rubik al pati dins de la Setmana de la Ciència, i va ser tot un éxit. Gràcies als participants!

CONCURSO DE RUBIK

Per MARIA ANA, ALVAREZ MUÑOZ | 18 de febrer de 2024

La nostra setmana de ciència als patis, comença amb un concurs de rubik. Demà en el porxo, de 10.45 a 11:15h.

EL CLUB DEL VOLUNTARIAT: VISITA GRANJA RECUPERACIÓ FAUNA SALVATGE

Per MARIA ANA, ALVAREZ MUÑOZ | 13 de febrer de 2024

El 8 de febrer, l’alumnat participant en el projecte Erasmus “Voluntariat en Acció”, va tindre l’oportunitat de visitar la Granja de Recuperació d’Animals Salvatges del Saler. Allí van conéixer la labor que es realitza en este centre i la problemàtica actual que afecta la fauna salvatge a conseqüència de l’acció humana.

ERASMUS FRANÇA

Per MARIA ANA, ALVAREZ MUÑOZ | 13 de febrer de 2024

L’alumnat del Lycée Faure de Beauvais, ens retorna la visita. Des del dilluns 12 al divendres 16, estaran en el nostre centre, realitzant activitats vinculades a la gastronomia i producció local.

TALLER MAQUILLATGE

Per MARIA ANA, ALVAREZ MUÑOZ | 12 de febrer de 2024

El dimecres, a l’hora del pati, celebrem el carnestoltes amb un taller de maquillatge en el porxo.

SETMANA DE LA CIÈNCIA

Per MARIA ANA, ALVAREZ MUÑOZ | 12 de febrer de 2024

Bon dia:per a commemorar el Dia de la dona i la xiqueta en la ciència, els departaments de biologia, tecnologia, matemàtiques, física i química i informàtica, han preparat una sèrie d’activitats per a la setmana de la ciència.Estes activitats es complementaran amb una Fira de la Ciència, que es realitzarà durant els patis en la … Llegir més

DIA DE L’ARBRE

Per MARIA ANA, ALVAREZ MUÑOZ | 29 de gener de 2024

Hui, a l’hora del pati, l’alumnat participant en el projecte “Club del Voluntariat Mediambiental”, al costat de l’alumnat participant en els treballs de l’hort dins del projecte “Patis Inclusius”, han plantat un roure valencià que, Jordi, un veí del nostre barri, persona molt activa en la defensa dels boscos, ha donat al nostre centre.

FESTA DE LA CARTXOFA

Per MARIA ANA, ALVAREZ MUÑOZ | 29 de gener de 2024

El dissabte gaudim d’un gran dia, celebrant la Festa de la Cartxofa, amb dos tallers infantils oferits amb col.laboració de l’AMPA, dirigits a promocionar el consum d’este producte, de proximitat i temporada.