DE L’AMIC INVISIBLE, UN LLIBRE. 24/04

Per a commemorar el Dia del Llibre, des de la Biblioteca del Centre i el seu Pla de Foment Lector, volem dur a terme la següent proposta: tots els membres de la comunitat educativa podran lliurar un llibre que porten de casa i bescanviar-lo per un altre. 
El professorat i l’alumnat els entregaran als responsables de la biblioteca i les famílies podran acostar-se a la biblioteca durant el primer pati dels dies 3, 4 i 5 o 18, 19 i 20 d’abril per fer-ho. Així mateix, podran donar-los als seus fills per tal que els lliuren per ells. 
Dilluns dia 24 d’abril entre les 10:45h-11:15h acudirem tots i totes a la biblioteca per agafar un que ens puga interessar. Aprofitarem per compartir alumnat-professorat-famílies una estoneta d’amor pels llibres, d’amor per la lectura. 
Animeu-vos!! Gràcies per la vostra participació.