Aneu a la barra d'eines

REUNIÓ INICIAL, DIMECRES 14 D’OCTUBRE DE 2020

El pròxim 14 d’octubre tindrà lloc la reunió de pares i mares d’inici de curs. Aquesta reunió es farà per la vesprada i serà telemàtica, mitjançant l’aplicació CISCO WEBEX, que deuran descarregar-se per a poder accedir.
En breu el/la tutor/a farà la convocatòria i compartirà l’enllaç per web família. Per favor, estiguen pendents de les comunicacions a través d’aquesta via. La manera d’accedir a la reunió serà seleccionant l’enllaç a l’hora d’inici de la reunió, indicada pel tutor/a.
Per tant, és indispensable que totes les famílies estiguen donades d’alta a la web família. Si encara no ho estan, poden demanar les claus i donar-se d’alta contactant amb la secretaria del centre.
És importantíssim que totes les famílies hi acudisquen per tal de conèixer de mà del tutor/a el funcionament de l’institut i del grup dels seus fills i filles.

Us esperem per iniciar junts aquest curs 2020-21.