Batxillerat Nocturn

És únic a la comarca.

S’ofereixen les modalitats de Ciències, Humanitats i Ciències Socials.

Pots realitzar el somni d’aconseguir aquest títol, ja siga per a accedir a la universitat o bé per a *opositar al cos de Policia, Guàrdia Civil, Bombers, personal de Correus, Auxiliars Administratius, Conserges, Zeladors…

En quasi tots els casos, comptar amb un nivell d’estudis superior al requerit pot suposar uns punts extres en la fase de concurs, la qual cosa milloraria les teues possibilitats respecte als qui no ho tinguen.

Has de ser major de 18 anys. No obstant això, si compleixes els 18 durant el curs podries fer-lo amb el vistiplau de la direcció del centre.

L’horari és de 16.00 a 21.50 tres dies a la setmana i de 16.00 a 23.00 els altres dos.

Si comences en primer curs en batxillerat nocturn, les assignatures aprovades NO es repeteixen, encara que no passes de curs. En nocturn, qualsevol assignatura aprovada tant en 1r com en 2n curs queda aprovada per sempre, la qual cosa et permet anar al teu ritme, pas a pas, i compaginar els teus estudis amb treball, vida familiar o qualsevol altre tipus de formació.

El batxillerat nocturn és presencial. No obstant això, si està degudament justificat per motius laborals o metges, el professorat t’ajudarà en tot el possible perquè pugues avançar en els estudis.

No tens límit de permanència ni de convocatòries. Bon ambient d’estudi i companyerisme.

 

Ara és el moment de reprendre els teus estudis.
Dona’t l’oportunitat d’avançar i llaurar-te un futur millor.
Estem per a ajudar-te.

T’animes?