🍃 FER L’ALLUSSER MÉS VERD I AMB MÉS OMBRES 🍃

En un món cada vegada més conscient de la necessitat de cuidar el planeta, iniciatives com la que s’està duent a terme a l’Institut L’Allusser són més que benvingudes: són essencials.

L’alumnat i el professorat dels cicles formatius d’Agrojardineria han fet un treball extraordinari que mereix ser reconegut. Amb dedicació i passió, han dissenyat i construït testos, seleccionat espècies vegetals adequades i les han plantades estratègicament per transformar el nostre pati en un espai més verd, acollidor i sostenible.

Aquesta acció no només millora l’estètica del centre, sinó que té un impacte positiu directe en la qualitat de vida de totes les persones que en formen part. Les plantes oferiran ombra natural, ajudant a reduir la temperatura dins les aules durant els mesos més calorosos. Un autèntic “dos per un” ecològic!

Sostenibilitat en acció

Naturalitzar els espais educatius és una aposta clara per la sostenibilitat. Cada planta plantada no només embelleix, sinó que captura CO₂, millora la qualitat de l’aire i fomenta la biodiversitat urbana. A més, projectes com aquest tenen un valor educatiu enorme: l’alumnat no només aprèn tècniques de jardineria, sinó que es converteix en agent actiu de canvi ambiental.

Aquest tipus d’iniciatives impulsen una cultura de respecte per la natura i creen consciència sobre la importància de conviure en harmonia amb el medi ambient.

A L’Allusser ho tenim clar: volem un futur més verd, més viu i més sostenible. I tot comença amb petites accions com aquesta, que sumen i transformen.

Gràcies a l’alumnat i al professorat d’Agrojardineria per sembrar futur, ombra i esperança.

#patismésverds #ombres #naturalitzar #sostenibilitat #educacioverda

Avís de privacitat

Este lloc web utilitza només cookies tècniques necessàries per al seu funcionament. No s’emmagatzemen dades amb finalitats publicitàries ni es comparteixen amb tercers. S’utilitza analítica interna sense cookies, i només es recull la IP amb finalitats de seguretat.

Veure política de cookies