NOVETATS I NOTÍCIES

09/03/22 MANIFEST I MINUT DE SILENCI CONTRA LA GUERRA A UCRAÏNA.

Bona vesprada a tots i totes! 

Ens agradaria reunir-nos per motius més alegres, però com ja sabeu, el motiu d’aquesta concentració és un altre bé diferent: La guerra entre Rússia i Ucraïna.  

Des de la matèria de Socials, en GES I i en GES II, hem estat treballant el tema del conflicte, i ara la guerra, i com a part d’una activitat els alumnes i les alumnes havien de realitzar un cartell. Un dels nostres alumnes en el seu cartell proposava una concentració al pati de la nostra escola hui mateix a les 5 de la vesprada, i ací estem.  

Ens hem reunit hui ací per a mostrar el suport al poble d’Ucraïna. Fer costat a totes aqueixes persones que han hagut de prendre la difícil decisió d’abandonar les seues cases i les seues famílies deixant-ho tot arrere, però també a aquelles persones que per diferents circumstàncies no han pogut abandonar el seu país o han decidit quedar-se per a defensar-lo. En definitiva, som ací per a Fer costat a tota la seua població en general. 

Però alhora, volem mostrar el nostre rebuig a l’ús de la violència indiscriminada i de les armes per a aconseguir qualsevol propòsit o objectiu, siga econòmic, polític, territorial, etc. 

I des de l’escola, com no podia ser d’una altra manera, se’ns ha ocorregut que la millor manera de mostrar el nostre suport a la població ucraïnesa i el nostre rebuig a l’ocupació d’Ucraïna per part de Rússia, és mitjançant LES PARAULES I EL DIÀLEG