Saluda

El Conservatori Professional de Música "Josep Climent" d'Oliva és una institució pública d'ensenyances musicals elementals i professionals, dependent de la Conselleria d'Educació, Investigació, cultura i esport de la Comunitat Valenciana.

Conscients de la importància i influència del Conservatori en el camp cultural i educatiu de la comarca de la Safor i de la societat valenciana en general, des de la comunitat educativa mantenim un fort compromís amb el nostre dia a dia pedagògic, amb els nostres músics i amb les noves tecnologies posant a la vostra disposició els continguts educatius en l'espai web.

L'esforç diari de cada un dels docents i treballadors d'este Centre fa possible que formem els professionals del futur, garantint la seua qualificació a través d'una formació artística integral de qualitat.

En este espai virtual es troba la informació sobre els estudis, organització i activitats educatives que es desenrotllen en el nostre centre, i per tant des de la direcció done la benvinguda a tot aquell que desitge conéixer-nos.

Una salutació,

José Tomàs Estornell Cremades

Director del Conservatori Professional de Música "Josep Climent" d'Oliva