Veus per l’FP Dual

La nostra alumna Yaiza Diego, estudiant del CFGS d’Animació Sociocultural i turística s’ha entrevistat amb la DG de Formació Professional Marta Armendia.

Esta reunió forma part de la sèrie de trobades que està celebrant la Fundació Bertelsmann dins del projecte “Veus x l’FP Dual”, en el qual participen joves de tota Espanya i presenten les seues conclusions als responsables d’educació de les seues comunitats autònomes.
Les dos joves han donat a conéixer les conclusions principals, iniciatives i propostes de millora, extretes d’una sessió de treball celebrada recentment i on van participar un grup d’al voltant de 20 estudiants dels centres educatius CIFP la Costera, IES Francesc Tárrega, IES Palmerar, CIFP Blasco Ibáñez i IES Abastos.

https://valenciaplaza.com/nueva-fp-dual-llegara-proximo-curso-alumnado-modalidades-general-intensiva