Dia de l’FP

El passat divendres 27 de gener es va celebrar una jornada lúdico-festiva al CIPFP La Costera per commemorar la festivitat de la Formació Professional i el Dia de la Pau.
Al matí es va realitzar una gimcana, organitzada per la comissió d’Igualtat i convivència per afavorir les relacions i l’intercanvi entre l’alumnat dels diferents cicles formatius, visibilitzant l’oferta formativa que ofereix el nostre centre educatiu. Tot seguit, es va convidar a participar dels diferents jocs grupals i del Karaoke, organitzats pel grup d’Animació Sociocultural i Turística.
Professorat, alumnat i personal no docent van finalitzar la jornada amb un dinar de germanor, on vam poder gaudir de les relacions socials i dels moments de distensió per crear comunitat formant professionals i formant persones.