CURRICULUM CREATIU

Al CIPFP La Costera el Departament de FOL va convocar un Concurs de Curriculum Creatiu per a tot l'alumnat del centre. Ha estat una gran satisfacció per al professorat del departament veure la gran participació de tots els cicles en general i la gran creativitat dels nostre alumnat. A continuació passem a mostrar-vos alguns dels guanyadors per a que pugueu comprovar-ho.
Agrair també als membres del jurat pel gran treball que van fer de forma totalment desinteressada.Carmen Higón  del departament de RRHH de  Taberner S.A,  Verónica  Antunes treballadora de LABORA i la nostra companya Salut del departament d'Orientació.

Enhorabona a tots i totes
1r Premi Ivan Ruiz ( Educació Infantil)
2n Premi Carolina Peris (Arts gràfiques)
3r Premi Julia Navarro (TCAE)
3r Premi Sandra Boscà (Comerç)
4t Premi Isabel Lostao (TCAE)
4t Premi Almudena Huguet (TCAE)

indice-1
IMG-1226-1
PHOTO-2022-06-02-15-34-42-1
indice3-1
Inkedcv 2_LI
cv
Inkedcv3_LI