METASKILLS4TCLF – 2a Trobada a Igualada, Espanya 18-19 d’abril

Els dies 18 i 19 d’abril s’ha dut a terme la segona trobada del projecte METASKILLS4TCLF que ha tingut lloc a Igualada (Barcelona). Es tracta d’un projecte europeu que té per objectiu detectar les habilitats necessàries que s’han d’incloure en la formació en el sector productiu de la moda, confecció, calçat i complements a les necessitats més actualitzades del món empresarial.
Els vint-i-un socis, procedents d’11 països europeus, han tingut l’oportunitat de tractar i coordinar , no sols el progrés del projecte, sinó també les pròximes tasques que es duran a terme durant els pròxims mesos. El centre d’Innovació Digital Avançat per a la FP (CIDA) participa com a representant de la Direcció General de formació professional de la CV en estes jornades aportant les prioritats en els centres de FP.

Membres de CIDA durant la trobada


Durant la trobada s’han tractat temes interessants que marcaran el desenvolupament del mateix durant els pròxims mesos:

  • Visió global i compartida de les tasques i avanços aconseguits.
  • Avaluació dels productes realitzats en diferents sessions de treball en col·laboració amb els socis.
  • Espai de discussió i propostes.

La trobada ha permés enfortir la col·laboració entre els socis i garantir que el projecte avance de manera eficient i efectiva. A més de que amb estes accions es produïsca un impacte significatiu en l’avanç i la innovació aplicada als centres de formació professional en la nostra Comunitat on és tan significativa la importància d’empreses del sector calçat, confecció i pell no sols a nivell nacional sinó també en l’àmbit internacional

Estiguen atents a les actualitzacions i novetats sobre el progrés del projecte i els pròxims esdeveniments!