SALA DE CONTROL D’EMERGÈNCIES

Este innovador projecte busca la creació d’una Sala de Control d’Emergències, dissenyada per a una gestió eficient, administració i control d’equips i informació crítica. La sala incorpora un ControlWall compost per pantalla, teclat i ratolí, brindant a l’operador eines precises.

Destacant un VídeoWall que oferix una visió global i monitoratge de tota la informació rellevant, el projecte busca proporcionar flexibilitat a l’operador. Este pot organitzar el seu espai de visualització individual de manera personalitzada, integrant aplicacions, programes, displays, apps, SmartApps, WebServices, Vídeo IP, streaming, xarxes socials i widgets.

Amb estes capacitats, la Sala de Control d’Emergències es posiciona com un centre estratègic per a la presa de decisions en situacions crítiques del Servici d’Extinció d’Incendis de la Comunitat Valenciana, brindant als operadors el control centralitzat necessari per a gestionar eficaçment qualsevol emergència.

S’ha posat en marxa el Repte 1, “Supervisió operativa en Rescat i Salvament 1508”. El resultat ha sigut satisfactori gràcies a la col·laboració d’alumnat i professorat dels Cicles d’Emergències i protecció civil de diversos centres de la Comunitat Valenciana.

Més informació en la pàgina del projecte: Explicació sala de control (graasp.eu)

Més informació en la pàgina de l’aplicació: Aplicació de simulació d’emergències

Enlace a la página del proyecto, poster