METADESTINS CV, LA TEUA XARXA DE DESTINS VIRTUALS

Un projecte que té com a objectiu la creació d’una xarxa virtual de destins en la Comunitat valenciana a través de l’aplicació de les tecnologies emergents que passen per la producció, edició i difusió amb un tour 360 de diversos llocs emblemàtics de la nostra regió.

Es tracta d’un projecte col·laboratiu entre diversos centres de la Comunitat, d’Hostaleria i Turisme com en l’IES Costa de Azahar, CIPFP Mislata i Tirant lo Blanc d’Elx que actua com a coordinador d’este. Com a mostra d’interacció d’altres cicles de les Famílies d’Informàtica, de l’IES Macià Abela , d’Activitats Físic esportives de l’IES de març , d’Electricitat i Electrònica de l’IES Antonio José Cavanilles, i d’Imatge i so de l’IES Luís García Berlanga. D’altra banda este projecte no seria possible sense l’aportació de l’empresa Lookish Spain que ha proposat diferents reptes a l’alumnat perquè de manera col·laborativa i aplicant metodologies actives puguen produir, gravar i editar l’experiència per a la seua implementació i difusió final.

Un projecte que permet incloure competències de digitalització i sostenibilitat en el currículum de diferents cicles i famílies professionals.

Una mostra visible i real de l’èxit i l’oportunitat que l’FP oferix a un sector representatiu i fonamental en la Comunitat valenciana.