Llançament de www.teamup2restore.eu: un Centre de Recursos Educatius per a la Restauració Ecològica

El projecte TEAM#UP, en el qual participa CIDA com a partner, anuncia el llançament oficial del seu lloc web, www.teamup2restore.eu.

TEAM#UP és un projecte de quatre anys que va començar el 15 de juny de 2023 i s’estén fins al 14 de juny de 2027. Està dissenyat per a ser un far de coneixement, eines, capacitació i recursos per a la restauració ecològica en diverses comunitats. La visió última de TEAM#UP és convertir-se en el punt de referència i centre per a la incorporació d’activitats de restauració en la Formació Professional en escoles, universitats i parts interessades rellevants. Això té com a objectiu facilitar una transició sense problemes cap a una societat més verda i resistent al canvi climàtic.

www.teamup2restore.eu compartirà informació sobre els últims avanços i assoliments del projecte i proporcionarà actualitzacions periòdiques sobre les seues activitats, compartint el seu impacte en la restauració ecològica. També hi haurà notícies sobre esdeveniments pròxims, seminaris web i tallers que ofereixen oportunitats per a millorar habilitats, aprendre d’experts i participar en discussions significatives sobre la restauració i la sostenibilitat.

Els usuaris tindran accés a una àmplia gamma de recursos, incloent-hi investigacions, eines i materials de capacitació que empoderaran a diferents parts interessades per a marcar la diferència en la seua comunitat local o institució a través de l’espai de Recursos Educatius Oberts. TEAM#UP està compromés a compartir el coneixement necessari per a impulsar un canvi sostenible.

TEAM#UP celebrarà els assoliments dels seus socis i les històries d’èxit, mostrant com la restauració ecològica pot impulsar un canvi positiu a nivell local i global.

El projecte i els seus socis conviden a totes les comunitats interessades a explorar www.teamup2restore.eu, interactuar amb el seu contingut i participar activament en la comunitat de TEAM#UP.

Fem que la restauració ecològica siga una realitat en les nostres comunitats.

L’Equip del Projecte TEAM#UP

Coordinadors

Prof. Dr. Markus Meyer

Universitat de Ciencies Aplicades d’Anhalt
Strenzfelder Allee 28
D-06406 Bernburg
Tel: +49 3471 355 1113
Email: markus.meyer@hs-anhalt.de

M. Sc. Ryan Campbell

Universitat de Ciencies Aplicades d’Anhalt
Strenzfelder Allee 28
D-06406 Bernburg
Tel: +49 177 9106799
Email: ryan.campbell@hs-anhalt.de


Dades principals del projecte

  • Duració: 15 de juny de 2023 – 14 juny de 2027 (48 mesos)
  • Presupost: 3.929.798.00 €
  • Financiat per Erasmus+: ERASMUS-EDU-2022-PEX-COVE
  • Nombre de projecte: 101103653

Socis del projecte

Funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of the European Union or the European Education and Culture Executive Agency (EACEA). Neither the European Union nor EACEA can be held responsible for them.