Forum on Vocational Excellence 2023

Providing today’s talent with the skills to build a great tomorrow 

El Centre d’Innovació Digital Avançada per a la Formació Professional de la Comunitat Valenciana (CIDA) participarà en l’esdeveniment que tindrà lloc el pròxim dilluns i dimarts, 25-26 de setembre de 2023, en Amsterdam Forum CopCOVE.

Durant el Fòrum d’Excel·lència Professional 2023, els proveïdors d’educació i formació, els governs i les empreses es reuneixen per compartir coneixements, inspirar-se i aprendre els uns dels altres en aquest apassionant Any Europeu de les Capacitats.

En aquesta ocasió, CIDA acudeix al fòrum com a representant del projecte CoVE Team#Up. On compartirà experiències amb la resta d’Europa.

Objectius del Fòrum:

  • Revisar els plans d’estudis periòdicament, tant en el seu contingut com en la seua forma, i s’afegiran noves competències, com les ecològiques o les digitals.
  • Treballar les competències socials i professionals més enllà de les fronteres del propi sector, del propi país i del propi tipus de professió són primordials per poder abordar els complexos reptes de la societat.
  • Compartir els últims avanços amb les petites i mitjanes empreses (PYME) en els ecosistemes de competències, trobar proves de concepte per a les empreses i estimular la transició ecològica i digital a les nostres societats.