Jornada #ReptesNoCode

Participa en la Jornada de «Reptes No Code» i descobreix el poder de les aplicacions sense programació! 

Des del Centre d’Innovació Digital Avançat per a la Formació Professional i en col·laboració amb el programa «Districte Talent», ens complau informar sobre la interessant Jornada de «Reptes No Code» que es durà a terme el pròxim 8 de juny en Districte Digital, de 9.30 a 18.00. 

Aquesta innovadora iniciativa està dissenyada especialment per a l’alumnat i professorat de Formació Professional. El nostre objectiu principal és brindar a l’alumnat l’oportunitat d’enfrontar-se a desafiaments reals i poder resoldre’ls de manera col·laborativa. 

El programa de l’esdeveniment s’adjunta en la part superior. 

Comptarem amb la participació de destacades empreses, que plantejaran reptes desafiadors perquè els participants troben solucions innovadores utilitzant Power Apps per a la seua prototipació. A més, durant el taller pràctic, l’equip d’experts de Verne Academy et guiarà pas a pas en el desenvolupament de les teues habilitats amb aquesta potent eina sense necessitat de coneixements de programació. 

Aquest esdeveniment no sols et brindarà una experiència d’aprenentatge única, sinó que també et permetrà connectar amb professionals del sector i expandir la teua xarxa de contactes. 

PREMI GRUP GUANYADOR……………………… CURS BÀSIC POWER BI patrocinat per Verne Academy.

No et perdes aquesta oportunitat de desenvolupar les teues competències digitals i submergir-te en el món de les aplicacions sense programació. Registra’t ara mateix i assegura el teu lloc en l’acte! 

T’esperem en la Jornada de «Reptes No Code» el 8 de juny en Districte Digital!