NO DISPOSITIUS ELECTRÒNICS

Famílies del CEIP Teixereta. 

Al Consell Escolar del CEIP Teixereta celebrat el 13 de juliol de 2023, es va acordar: 

Es prohibix portar al centre qualsevol tipus de dispositiu mòbil o electrònic (rellotges intel·ligents, tamagotxis, mòbils i tablets) al centre.

En cas de que un Mestres o persona responsable del centre trobe un d’estos dispositius a un alumne/a, li’l retirarà en l’acte i haurà de vindre un dels dos progenitors o tutors legals per a recollir-lo. 

Els motius que el Consell Escolar del CEIP Teixereta valora per a aquesta prohibición són els següents: 

– Poder garantir el compliment estricte de les normatives legals referents a la protección de dades i d’imatges. Cal afegir, a més a més, que moltes vegades podem tindre al centre alumnes amb una situació jurídica d’especial protecció de la seua privacitat. 

– Poder garantir als Mestres el normal desenvolupament de les classes sense cap tipus de distracció en el procés d’Ensenyament/aprenentatge. 

– En cas de pèrdua i o dany del dispositiu, els Mestres no ténen perquè fer-se responsables del dispositiu. Al centre s’insistix que al col·legi només cal portar el que és necessari per al treball quotidià. 

Només en cas d’una justificació extrema, si l’alumne haguera de portar un d’aquests dispositius al centre, Els pares o tutors legals ho comunicaran al tutor/a i aquest el custodiarà. En cas de pèrdua o dany, será la familia o el propi alumne els únics responsables. 

————————————————————————

Estimadas familias del CEIP Teixereta. 

En el Consejo Escolar del CEIP Teixereta celebrado el 13 de julio de 2023, se acordó: 

Se prohíbe llevar al centro cualquier tipo de dispositivo móvil o electrónico (relojes inteligentes, tamagochis, móviles y tablets) al centro.
En caso de que uno de los maestros o persona responsable del centro encuentre uno de estos dispositivos a un alumno/a se le retirará en el acto y deberá venir uno de los dos progenitores o tutores legales a recogerlo. 

Los motivos que el Consejo Escolar del CEIP Teixereta valora para esta prohibición son los siguientes. 

– Poder garantizar el cumplimiento estricto de las normativas legales referentes a la protección de datos e imágenes. Cabe añadir, además, que hay muchas veces que tenemos en el centro alumnos con una situación jurídica de especial protección de su privacidad.

– Poder garantizar a los maestros el normal desarrollo de sus clases sin ningún tipo de distracción en el proceso de Enseñanza/Aprendizaje.

– En caso de pérdida y/o daño del dispositivo, Los/las maestros/as no tienen porqué hacerse responsables del dispositivo. En el centro se insiste en que solamente hay que llevar al centro el material indispensable para trabajar.

Solamente en un caso de justificación extrema, si el alumno tuviera que llevar uno de estos dispositivos, se comunicará al tutor/a y este lo custodiará. En caso de pérdida o daño, será la familia o el propio alumno los únicos responsables.